Stuudium

Need materjalid tegi Stuudiumi keskkonnas avalikuks Jõhvi Põhikool.
Küsimustega pöördu materjali jagaja poole, või kirjuta info@stuudium.com.

Rahvusvaheline kalade joonistusvõistlus ootab osalema

Külli Nõmmiste
25.2.21 20:13
Rahvusvaheline kalade joonistamisvõistlus Fish Art Contest korraldatakse traditsiooniliselt enne maikuus tähistatavat kalade rändepäeva. Sellega soovitakse tähelepanu juhtida kalaliikidele ja nende elupaikadele, eriti just siirdekalade rändel esinevatele väljakutsetele.
Võistlusel oodatakse osalema 5-18 a lapsi ja noori üle maailma.

Osalemiseks valige kalade nimekirjast sobiv liik, tehke temast illustratsioon ja saatke töö koos autori andmetega elektrooniliselt hiljemalt 31. märtsiks fishart@wildlifeforever.org. Kunstitööd tehes soovitame uurida liigi eripära, tema elupaika ja muud veekogule iseloomulikku. Nii sobib see koolitööna hästi loodusainete ja kunsti lõiminguks, samuti saab seda teha nii klassis kui kodutööna.

Täpsem võistlustööde reeglistik on tõlgitud https://keskkonnaharidus.ee/et/uudised/rahvusvaheline-kalade-joonistus… ning välja toodud ka manuses olevates kutses.

Eelmise aasta rahvusvahelise võistluse võidutöid näete https://www.wildlifeforever.org/home/state-fish-art/winners/. Eestist saadetud töid tunnustati 2020 a ka eraldi, paremik on https://www.keskkonnaamet.ee/et/galeriid/kalade-randepaeva-joonistusvo….

Info vahendamisel on abiks keskkonnaameti keskkonnahariduse büroo spetsialist Elo Raspel (elo.raspel@keskkonnaamet.ee, tel 5341 9205).